Chef de Technique” Fred Louwersheimer is al 35 jaar werkzaam in de audio- en videobranche. In de Ribesstraat in Den Haag was hij voorheen werkzaam als Viditron en later als Q- Analogue. Een locatie waar iedere rechtgeaarde hifi- of video liefhebber hem kon vinden voor reparatiewerkzaamheden aan zijn of haar defecte apparatuur.

Sinds 2017 is Fred met zijn werkstation verhuisd naar Hoek van Holland voor een samenwerkingsverband onder de naam Old School Hifi, waar hij de invulling verzorgd van de service en reparaties aldaar: Audio Reparatie Hoek van Holland.

Daar de laatste jaren vooral de draaitafel en de bandrecorder weer helemaal terug zijn, kunnen wij daar als geen ander met onze kennis en kunde op inspringen! Via de gekozen bedrijfsformule wordt de focus volledig gelegd op alles wat er vanaf de analoge bron tot de oren zit. Werkelijk iedere draaitafel en bandrecorder kunnen wij weer voor u in volle glorie herstellen!

Uiteraard kan de audioliefhebber natuurlijk ook bij ons terecht voor reparaties aan transistorversterkers, buizenversterkers, phono-versterkers, koptelefoonversterkers, tuners, cassettedecks en luidsprekers, en jawel, zelfs cd-spelers.

Alles is mogelijk bij Audio Reparatie Hoek van Holland!LOGO - Copy(1)